Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wot wiejscy psycholodzy
kazdy czlowiek inaczej przezywa tragedie
moze byc apatia ,a moze byc totalna olewka wszystkiego dookola i pusty smiech
wcale nie ma okreslonego zachowania typu walenie lbem o sciany i krokodyle lzy tygodniami

bardziej bym sie skupil na autorce tematu jakie ja trapia frustracje
kim jest a raczej czym jest ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
patim napisał:

kim jest a raczej czym jest ?[/quote]

częściowo mogę ujawnić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
patim napisał:
wot wiejscy psycholodzy
kazdy czlowiek inaczej przezywa tragedie
moze byc apatia ,a moze byc totalna olewka wszystkiego dookola i pusty smiech
wcale nie ma okreslonego zachowania typu walenie lbem o sciany i krokodyle lzy tygodniami

kim jest a raczej czym jest ?

juz wczesniej pisalem, ze ona potrzebuje psychiatry/psychologa......ale coz, nie moj cyrk- nie moje malpy, wiec mam to gdzies.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
ja pierdole... kto? komu? jak? i za co??

kogo to obchodzi???

kazdy ma prawo do swojego zycia, swoich jazd i swoich pierdol!

ludzie... zyczmy sobie wszystkiego dobrego w nowym roku, zmian na lepsze, wiecej zyczliwosci i tolerancji....oraz nie wtykania nosa w nie swoje sprawy!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
magg napisał:
ja pierdole... kto? komu? jak? i za co??

kogo to obchodzi???

kazdy ma prawo do swojego zycia, swoich jazd i swoich pierdol!

ludzie... zyczmy sobie wszystkiego dobrego w nowym roku, zmian na lepsze, wiecej zyczliwosci i tolerancji....oraz nie wtykania nosa w nie swoje sprawy!!!

teraz to już dowaliłaś do pieca,że jak ,że nie będą mogli jej już gnębić-historię ubarwiać i tak już barwną ,że nie może malinda skakać po profilach śledzić jak szerlok holms odkrywać mrocznych tajemnic ŻE CO

JAK ŻYĆ MOJA NORWEGIO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
EVIL napisał:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Ponura_Panda napisał:
tak sobie to przeczytałem wszystko...bo czekam na wieczorną kupę po kolacji hehehe
i szczerze mówiąc ciężko mi to ubrać w słowa , jakim zjebem trzeba być żeby komuś grzebać w życiorysie i wywlekać to... gdzie... na jakieś zapomniane przed adminów i modów forum gdzie ludzie się obrzucają gównem przy byle okazji...
...na marginesie to jest weekend, bawta się ludzie i zostawta te komputery

z tego co tam kiedys czytalem to ona sama zaczela upubliczniac pewne aspekty swojego zycia, dodatkowo sprawa z bv, proby wybielania, oczerniania itd itp....raz pisze o smierci, tragedii, pozniej sweet focie ....pozniej inne focie ...ogolnie zrobila sie z tego tragikomedia i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Ponura_Panda napisał:
tak sobie to przeczytałem wszystko...bo czekam na wieczorną kupę po kolacji hehehe
i szczerze mówiąc ciężko mi to ubrać w słowa , jakim zjebem trzeba być żeby komuś grzebać w życiorysie i wywlekać to... gdzie... na jakieś zapomniane przed adminów i modów forum gdzie ludzie się obrzucają gównem przy byle okazji...
...na marginesie to jest weekend, bawta się ludzie i zostawta te komputery

Dziekuje ,wcale nie tak Ponura Panda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
BiZi napisał:

1. z tego co tam kiedys czytalem to ona sama zaczela upubliczniac pewne aspekty swojego zycia,
2. dodatkowo sprawa z bv, proby wybielania, oczerniania itd itp....
3. raz pisze o smierci, tragedii,
4. pozniej sweet focie ....pozniej inne focie ...

ogolnie zrobila sie z tego tragikomedia i tyle [/quote]

Dziekuje Tobie i Tobie podobnym jak też ZAŁOŻYCIELCE za udział w temacie w/w oraz ZA ZWIEKSZONĄ OGLĄDALNOŚĆ MOJEGO PROFILU ... MASAKRA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
pozazycie napisał:
BiZi napisał:

1. z tego co tam kiedys czytalem to ona sama zaczela upubliczniac pewne aspekty swojego zycia,
2. dodatkowo sprawa z bv, proby wybielania, oczerniania itd itp....
3. raz pisze o smierci, tragedii,
4. pozniej sweet focie ....pozniej inne focie ...

ogolnie zrobila sie z tego tragikomedia i tyle

BIZI ..z powyższego wynika ,że bardzo moja osoba Ciebie interesuje.. wygląda mi na to, że o pierwszym punkcie nic nie wiem , a Ty jednak

Drugiego.. się nie wstydzę ,bo to moje dziecko było bezprawnie odebrane jak innym rodzinom i uważam, że gdyby inni mieli taką możliwość jak ja, też by skorzystali i dziś by byli szczęśliwi jak ja z dzieckiem prawnie odzyskanym.

Trzeci ..jak tonący brzytwy, tak ja dla dziecka kolejnego szukałam pomocy i dobrych lekarzy..
zaś dalej ...
Nie jest tak, że największy dramat przeżywa na pewno ten, kto się z żałobą
obnosi. O prawdziwym nieszczęściu nie świadczy przecież ani czerń, ani czas
spędzany na cmentarzu czy wylewane łzy i twarz bez uśmiechu. Dla mnie wciąż
żyje,jednak boję się.. że niejednokrotnie kiedy podziwiamy lub POTĘPIAMY ludzi,
którzy sprawiają wrażenie, jakby nieszczęście ich nie poraziło.
Dochodzi do reakcji odroczonej, gdzie w takiej sytuacji zwykle nie można wyjść z żałoby o
własnych siłach...
LECZ TO NIE WYKLUCZA MNIE Z NORMALNOŚCI ŻYCIA ,aby było to powodem usunięcia sie z forum czy od wszystkich ludzi

..I CZWARTY jak piszesz sweet focie, wstawiane jak każdy je wstawia...
fakt że wstawiona z lampką szampana miała być przesłaniem życzeń ...gdzie na myśl o nielicznych zainteresowanych szczególnie moją osobą hienach z MN...usunełam ...by się wypościły i z apetytem mogły jeść dalej...

....i BIZI ...WCALE SIĘ NIE MYLENŁAM ....PRZYZNASZ RACJE

Dziekuje Tobie i Tobie podobnym jak też ZAŁOŻYCIELCE za udział w temacie w/w oraz ZA ZWIEKSZONĄ OGLĄDALNOŚĆ MOJEGO PROFILU ... MASAKRA

twoja osoba interesuje mnie tyle co zeszloroczny snieg w moim ogrodku- nie trafilas, czytalem pare postow na poczatku ale pozniej przestalem, nie widze sensu...naprawde nie interesuje mnie co ty tam pokazesz na tych zdjecia czy czego nie pokazesz....swoje zdanie mam i go nie zmienie. Czasami zerkne, zobacze co tam ludzie produkuja i ty tez, posmieje sie, moze cos odpisze i tyle...jak napisalem wyzej...nie moj cyrk - nie moje malpy...mam wyjebane na to....i tak wiekszosc ludzi to debile, ktorzy nie potrafia przeczytac ze zrozumieniem rozkladu jazdy- jak powiedzial kiedys Korwin Mikke , wiec jak ma byc lepiej na tym swiecie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok